Livrare gratuită la comenzi de peste 1,500 RON

Your cart

Your cart is empty


Prezentul regulament reprezintă Termenii și Condițiile de utilizare ale site-ului www.yulge.ro

Orice comandă plasată pe acest site trebuie să fie de acord cu prezentul Regulament.

Orice comandă va fi realizată în conformitate cu acest Regulament și cu legislația aplicabilă în vigoare.

 

 

 

  1. Despre Noi

 

Serviciul https://www.yulge.ro/ este oferit de YULVAGEALE S.R.L. cu sediul în , magazinul YULGE înmatriculat în Registrul comerțului sub nr. J9/848/2021, având cod unic de înregistrare RO45064144, denumită în cele ce urmează Societatea.

 

 

  1. Proprietatea Intelectuala


Conținutul și designul yulge.ro, precum și orice alt material având legătură cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse și orice alte materiale), aparțin Societății și/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat în mod expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu puteți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele yulge.ro fară a deține o permisiune scrisă, prealabilă din partea Societății.
Nu puteți folosi cadre (frames în sensul limbajului HTML) sau tehnici de încadrare (framing techniques în sensul limbajului HTML) pentru mărci, logo-uri, sau alte informații protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfețe, formulare) ale yulge.ro fară a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.
Este permisă crearea limitată, revocabilă și neexclusiva a hiperlinkurilor către pagina de index a yulge.ro, atâta timp cât această acțiune nu prezintă serviciul yulge.ro într-o lumină falsă, înșelătoare, derogatorie sau ofensivă. Nu puteți folosi logo-ul firmei sau alte proprietăți grafice, sau mărci că parte a hyperlinkurilor fară a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea Societății.

 

 

  1. Modificări pentru Serviciul și Prețuri

 

Ne rezervăm drepturile de a modifica termenii și condițiile fără notificare, în funcție de politica companiei și de piața actuală. 

Magazinul nostru online cuprinde o serie de informații legale, cum ar fi politica cookies sau politica de confidențialitate, pagini pe care vă rugăm să le citiți, iar în cazul dezacordului cu ele, vă rugăm să părăsiți site-ul. 

Imaginile de pe site sunt cu titlu de prezentare. Avem un stoc mare de produse pe care le prezentăm, însă există posibilitatea ca o parte dintre acestea să nu fie în stoc. În cazul în care ați primit un produs și nu sunteți mulțumit, îl puteți returna sau puteți să nu îl acceptați. În cazul apariției unor probleme cu comanda plasată online sau telefonic, ne puteți contacta pentru a o rezolva pe cale amiabilă. Dacă problema nu se poate rezolva amiabil, aveți dreptul de a vă adresa organelor competente în vederea soluționării prejudiciului.